iPhone hoesjes met dierenprint

itZbcause.nl heeft veel verschillende iPhone hoesjes. Deze leren iPhone hoesjes hebben allemaal iets gemeen, namelijk dat ze gemaakt worden van Premium leer kwaliteiten. Leren telefoonhoesjes maken naar het laatste mode beeld, dat is wat itZbcause.nl doet. Dieren printen zijn nu erg fashionable en overal op de catwalk te zien. Of het nou een trendy zebra print is, een elegante slang of een stoere krokodillen print is, bij itZbcause.nl vind je lederen iPhone hoesje met een van deze prints.

Zebra-bookcase-iphone-6-voorkant
iPhone 6 hoesje slangenprint

iPhone hoesje zebra

De iPhone hoesjes met zebra print zijn een van de populairste beschermhoesjes uit de collectie. Deze harige iPhone cases zijn gemaakt van echt Italiaans leer. En de kwaliteit van deze iPhone hoesjes met zebra print maakt ze nog specialer. Door het harige materiaal zijn de telefoonhoesjes zeer slijtvast. Wil jij graag een zebra iPhone hoesje? Bekijk dan snel de overzicht pagina van de telefoonhoesjes. Welke model Apple telefoon je ook hebt, we hebben voor jou een hoesje. Zo hebben we iPhone 3 hoesjes zebra print, iPhone 4 hoesje zebra en natuurlijk iPhone 5 hoesjes zebra motief.

iPhone hoesje slang

Ook de slangenprint zijn niet uit het huidige mode beeld weg te denken. Een slangen print bestaat in tegenstelling tot een zebra print in veel variaties. Daarom hebben we de iPhone hoesjes met slangenprint in veel variaties. Het Classic iPhone hoesje heeft bijvoorbeeld een python print. Deze print is er in geverfd. Het Jungle Snake iPhone hoesje daarentegen is gemaakt van een Cobra print. Deze slangenprint is er onder hoge druk ingebrand. De slangen print is dus ook echt op het smartphone hoesje te voelen. Binnen de verschillende prints is er ook nog een kleur variatie voor de beschermhoezen. Uiteraard bieden we deze voor meerdere modellen aan, we hebben iPhone 4 hoesjes slangenprint, iPhone 5 hoesjes slangenprint en zelfs nog iPhone 3 hoesjes met slangenmotief. voor zowel de  Ook voor een iPhone hoesje met slangen print ben je dus aan het goede adres. Klik snel door naar de telefoonhoesjes om alle iPhone hoesjes met slangen motief te bekijken.

iPhone hoesje krokodil

Ben jij op zoek naar een iPhone case met een stoere krokodillen print? itZbcause.nl heeft gegarandeerd wat je zoekt. De collectie iPhone 4 hoesjes krokodillen print is het grootst. We hebben voor deze Apple telefoon 4 verschillende modellen. Er is de Clasic Croco iPhone case, deze is beschikbaar in 3 kleuren: cognac, donker bruin, zwart. Dit is de orginele croco print. Deze print is in leren iPhone hoesjes gebrand. Deze print is dus goed te voelen in de iPhone hoesjes. Daarnaast hebben we ook nog de wild croco. Dit iPhone hoesje met krokodillen print is nog stoerder dan de Classic. Op zoek naar en trendy iPhone hoesje met krokodillen print, dan is deze leren telefoonhoes het helemaal voor jou.

Telefoonhoesjes voor andere merken

Heb jij een ander merk dan de Apple iPhone, geen probleem. Ook voor andere merken telefoons hebben we een uitgebreid assortiment leren telefoonhoesjes met dierenprint. In alle bovengenoemde prints. Klik boven aan snel op de telefoonhoesjes pagina en bekijk het volledige aanbod.