Leren iPhone 7 hoesjes

De iPhone 7 is het nieuwe vlaggenschip van Apple. Deze nu helemaal van glas gemaakte smartphone is qua design weer een echt pronkstuk. Om je nieuwe telefoon helemaal mooi te houden heeft itZbcause nu al leren iPhone 7 hoesjes te koop. Je wilt je iPhone 7 natuurlijk beschermen in stijl, daarom heeft itZbcause verschillende modellen zodat er voor iedereen wat is. Er zijn leren iPhone 7 sleeves, leren iPhone 7 bookcases maar ook de slimme 2- in- 1 telefoonhoesjes zijn weer beschikbaar voor dit toestel. Klik hieronder om alle leren iPhone 7 hoesjes te zien

Slimme-iPhone-6-hoesjes-snake
zalmleren telefoonhoesje iPhone

Leren iPhone 7 sleeves

Leren sleeves of insteekhoesjes is waar itZbcause bekend mee is geworden. Dit type iPhone 7 hoesje beschermtd je telefoon helemaal rond om. De modellen van itZbcause hebben allemaal een slimme opening aan de onderkant zodat je toch kunt opladen en je koptelefoon kunt gebruiken wanneer je smartphone in het telefoonhoesje zit. 

Hierdoor heb je een betere bescherming tegen vallen en krassen. We hebben verschillende modellen iPhone 7 sleeves. De populairste zijn de Zebra braided en de Salmon. De Zebra Braided is een sleeve die helemaal is gemaakt van leer met een zebramotief. Aan de zijkant vind je een zwart vlechtje. Door dit vlechtje is de zijkant wat soepeler en vormt het hoesje mooi om je telefoon. De Salmon is gemaakt van zalmleer. Dit vissenleer komt uit IJsland en is heel ecologisch. Vroeger werd zalmleer namelijk weggegooid, maar sinds 4 jaar is het mogelijk om deze huid toch tot leer te looien. Daarbij zijn de zalmleren telefoonhoesje erg robuust.

Leren iPhone 7 bookcases

Hoe zonde is het om een Apple telefoon van honderden euro’s te kopen om vervolgens een plastic, goedkoop hoesje van €10,- er om heen te doen? itZbcause heeft zich voorgenomen om dit fenomeen te gaan bestrijden. Om die reden hebben we leren iPhone 7 bookcases gemaakt die passen bij de luxe vormgeving van Apple. Dus het gebruik van luxe leersoorten en een fijne afwerking.

Aan de binnenkant van elke itZbcause bookcase of boekhoesje vind je ruimte voor 3 pasjes. Daarachter is een vakje voor wat briefgeld of visitekaartjes. Je hebt dus geen portemonnee meer nodig. Het lipje van alle bookcases heeft een magneetje zodat deze vanzelf/ makkelijk dicht valt. Daarnaast kun je de bookcase ook als een horizontale standaard gebruiken. Makkelijk als je even het nieuws of Netflix kijkt. Aan de achterkant is een uitsparing gemaakt voor je camera. Hierdoor kun je foto’s maken terwijl je telefoon beschermd is.

Is een  leren iPhone 7 bookcase het perfect hoesje voor jou? Klik dan snel door naar onze webshop.

Magnetic-wallet-case-iPhone-6-snake-1.jpg
Snake-bookcase-iphone-6-binnenkant2

Slimme iPhone 7 hoesjes

Net als de slimme iPhone 6 hoesjes hebben we nu ook slimme iPhone 7 hoesjes. Deze hoesjes zijn eigenlijk 2 telefoonhoesjes in 1. Namelijk een bookcase en een backcover. Deze 2 zitten doormiddel van een magneet aan elkaar verbonden. Dit heeft een aantal voordelen. Zo is het bijvoorbeeld makkelijker om te bellen zonder dat je de flap van de bookcase in je gezicht hebt. Een ander voordeel is dat je geen zin hebt om de hele tijd een dikke bookcase in je broekzak te hebben. Verder kan kun je de slimme iPhone 7 hoesjes ook gebruiken in andere accessoires, bijvoorbeeld in je carkit, zonder je hoesje te hoeven verwijderen. In onderstaand filmpje laten we zien hoe deze slimme iPhone 7 hoesjes werken.

We krijgen vaak de vraag waarom je een gewone bookcase zou kiezen als je ook een slimme bookcase kunt kiezen. Het nadeel van de slimme bookcase ten opzichte van de normale bookcase zijn om de volgende 2 dingen. De eerste is het gewicht. Door het de magneten is slimme bookcase 50 gram zwaarder. Ten tweede is door die zelfde magneten de bookcase ook nog eens 3mm dikker. Voor sommige kan dit een reden zijn om toch liever een normale iPhone 7 bookcase te kiezen.

iPhone 7 backcovers

Sinds kort heeft itZbcause ook leren iPhone 7 backcovers. De backcovers worden ook wel hardcovers of achtercover genoemd. Dit type hoesje heeft als voordeel dat de achterkant en zijkanten goed beschermd worden, maar dat de je de telefoon niet uit een hoesje hoeft te halen voordat je deze kan gebruiken. Perfect voor wie zijn telefoon veel gebruikt en niet zijn pasjes in hetzelfde hoesje wilt. Er zijn verschillende modellen beschikbaar. De populaire zebra print is ook als backcover beschikbaar, maar ook een zalmleren iPhone 7 cover is een mogelijkheid. Verder is er ook een volledig nieuw model bijgekomen. Deze heeft een stoere western uitstraling gemaakt met een stoere stieren schedel op de achterkant. Deze print is er met hitte ingebrand wat een unieke uitstraling geeft. Dus als een backcover voor jou het perfecte leren iPhone 7 hoesje is, dan heb je bij ons keuze genoeg.

iPhone 7 hardcase

Modische designs
Trendy prints
Gespecialiseerd in telefoonhoesjes
Voor 15.00 uur besteld = zelfde dag verstuurd
Jaren lange ervaring met leerverwerking

Waarom een iPhone 7 hoesje van itZbcause?

itZbcause is een Nederlands merk dat zich specialiseert in leren telefoonhoesje & tablethoezen. In 2011 zijn we hiermee gestart, omdat we vonden dat er vooral heel veel zakelijk en saaie telefoonhoesjes te koop waren. Dit wilde wij graag anders doen. itZbcause wil er graag voor zorgen dat telefoonhoesjes een echt mode accessoire wordt. Net als schoenen, tassen of ceintuurs. Daarom maakt itZbcause haar leren telefoonhoesjes naar het laatste modebeeld. We volgen de catwalk en de laatste modetrends om zo onze collectie hierbij aan te laten sluiten. Zijn studs hip, dan hebben we iPhone 7 hoesjes met studs. Is een zebraprint in, dan hebben we iPhone 7 hoesjes met een zebraprint. Zo doen we ons best om een zo trendy mogelijke collectie van hippe telefoonhoesjes neer te zetten en telefoonhoesjes als een echt mode accessoire te maken..

Het leer van onze telefoonhoesjes

Het leer wat wij gebruiken is een belangrijk onderdeel van onze designs. Net als onze producten wordt ook leer vaak nog op ambachtelijke wijze gelooid. Het land van weleer hiervoor is Italië. Al eeuwen lang komt het mooiste leer uit dit land. Om deze reden gaat itZbcause vaak op reis door Italië op zoek naar leer leveranciers. Het voordeel van een iPhone 7 hoesje is dat het relatief klein is en er dus niet al te veel leer voor nodig is. Hierdoor kunnen we leersoorten selecteren die voor bijvoorbeeld een tas niet te betalen zouden zijn. Hierdoor krijg je een leren iPhone 7 hoesje van een zeer hoogwaardige kwaliteit en van een unieke leersoort.

Voor de iPhone 7 gebruiken we (op de Salmon na) alleen maar rundleer. Dit is mooi zacht, maar toch ook stevig en robuust. Er zijn 2 soorten “full grain” en “split” leer. De eerste is het mooiste leer en is van de bovenste laag huid van de koe. Alle  leren telefoonhoesjes zonder ingedrukt printje zijn gemaakt van dit leer. Bijvoorbeeld de Magnetic bookcase zwart of de Zebra Braided. De leren telefoonhoesjes met bijvoorbeeld de roggen, of slangenprint zijn gemaakt van split leer. Dit komt van de onderste laag van de huid van de koe en “leeft iets minder” zoals ze dat zeggen. Daarentegen is deze leersoort wel makkelijker te bewerken met de printjes die wij daar op hebben. Om deze redenen? wordt dit leer door ons gebruikt.

Ben jij helemaal overtuigd?

Ben je overtuigd van de leren iPhone 7 hoesjes van itZbcause.nl? Klik dan op onderstaande knop om direct naar de webshop te gaan.

Gratis verzending binnen Nederland
Luxe Italiaanse leersoorten
Nederlands design
Voor 15.00 uur besteld = zelfde dag verstuurd
Verzonden als brievenbus pakketje, dus je hoeft niet thuis te zijn om het pakket in ontvangst te nemen

Heb je nog een vraag of een opmerking? Neem dan contact met mij op.

Groet,

Sebastiaan