itZbcause

Leren iPhone Backcovers

itZbcause.nl heeft nu ook leren iPhone backcovers. Zoals je van ons gewend bent zijn deze backcovers gemaakt van echt leer. De backcover is een zeer populair model onder iPhone gebruikers omdat je de telefoon niet uit een hoesje hoeft te halen voordat je deze kan gebruiken. Dit is natuurlijk erg snel. Met een iPhone backcover is de achterkant en zijn de zijkanten van je telefoon dan ook erg goed beschermd.
Deze leren iPhone backcovers worden in ons eigen atelier met de hand gemaakt. Ze worden geleverd in een mooi doosje en gratis verstuurd.

iPhone 6 case zalmleer
leren iPhone backcover

We hebben verschillende modellen iPhone backcovers. Allemaal gemaakt van een luxe leer kwaliteit. We hebben bijvoorbeeld een backcover met zebra print. De achterkant van dit telefoonhoesje is gemaakt van echt rundleer met daarop een zebra print geverfd. De zebra modellen zijn al jaren lang erg populair bij itZbcause.
Daarnaast hebben we ook een leren iPhone backcover met zalmleer. Net als de sleeve van zalmleer is ook dit leer erg ecologisch verantwoord. De zalmhuid is jaren lang een afval product geweest, maar sinds enkele jaren wordt er in IJsland leer van gelooid. Je voelt de schubben nog op de zalm zitten, waardoor dit leer een erg bijzondere en luxe uitstraling heeft.
Een ander model wat itZbcause aanbied is de “Cow Skull”. Dit is een uitvoering gemaakt met een zeer luxe leersoort. Op dit leer wordt met hitte een afbeelding van een koeien schedel gebrand. Dit stoere hoesje is hierdoor zeer uniek.

Voor welke modellen zijn er iPhone backcovers?

We hebben voor verschillende type iPhone backcovers beschikbaar. Er zijn leren iPhone 6 backcover, leren iPhone 7 backcovers en leren iPhone 7 plus backcovers. Ze zijn allemaal net even anders qua vorm en speciaal op maat gemaakt voor elk model. Hierdoor kan je altijd de knoppen van je iPhone gebruiken, omdat hier uitsparingen voor gemaakt zijn. Ook de oplader is altijd te gebruiken terwijl je iPhone in de backcover zit. Verder is er ook genoeg ruimte voor je camera en je flitser.

Wil jij een leren iPhone backcover van itZbcause bestellen, dan kan dat online. Klik op het model van jouw iPhone en ga direct naar de juiste pagina. Bestel je voor 15.00 uur, dan word je bestelling dezelfde dag nog gratis verzonden.

iPhone 6 backcovers

Hier vind je de leren iPhone 6 backcovers. Wil je alle iPhone 6 hoesjes bekijken? Klik dan op onderstaande knop om naar de iPhone 6 pagina te gaan.

iPhone 7 backcovers

Hier staan de leren iPhone 7 backcovers. Wil je geen backcover, maar een ander type iPhone 7 hoesje, klik dan op de knop hieronder om alle iPhone 7 hoesjes te bekijken

iPhone 7 Plus backcovers

Wil jij liever een inschuif hoesje, of sleeve als bescherming voor je iPhone 7 plus, klik dan op onderstaande knop om alle iPhone 7 Plus hoesjes te bekijken.

Toch geen leren iPhone backcover

Is een iPhone backcover toch niks voor jou en heb je liever een ander model telefoonhoesje. Dat is geen enkel probleem. itZbcause heeft een breed assortiment leren iPhone hoesjes. Zo hebben we bijvoorbeeld iPhone sleeves, maar ook iPhone bookcases. Verder hebben we ook slimme iPhone hoesjes met een magnetisch systeem. Zo is er bij itZbcause voor iedereen een leren telefoonhoesje.

Bestel je een telefoonhoesje bij itZbcause, dan heeft dat de volgende voordelen:

Voor 15.00uur besteld volgende dag in huis

Gratis verzending

Pakketje past door de brievenbus

Geleverd in luxe doosje

Ruilen binnen 14 dagen