X
Winkelwagen
Totaal
€ 0,00

Leren iPhone hoesje

Onze leren iPhone hoesjes zijn gemaakt van een Premium kwaliteit Italiaans leer

De top kwaliteit van het leer is waar itZbcause.nl bekend om staat en waar we in uit blinken. We zijn altijd op zoek naar de laatste trends wat betreft leersoorten en gaan alleen voor de beste kwaliteit. Onze ervaring met leer is opgebouwd over een periode van meer dan 40 jaar. We hebben in deze tijd veel soorten leer gebruikt, daarom heeft itZbcause ook vaak limited editions. We gebruiken een luxe partij leer waar nog maar een beetje van over is en verkopen dit tot dat het op is. Zo heb je nooit hetzelfde iPhone hoesje als je buurman, maar is jou hoesje altijd uniek. Wil jij dus een leren iPhone hoesje van top kwaliteit, klik dan snel door naar de telefoonhoesjes pagina.

Naast een uniek ontwerp hebben alle leren iPhone hoesjes een slim design

De leren iPhone hoesjes van itZbcause.nl zijn zo gemaakt, dat dankzij de opening aan de onderkant de iPhone makkelijk en snel uit het telefoonhoesje gehaald kan worden. Daarnaast kan je dankzij dezelfde opening de iPhone opladen terwijl deze in de beschermhoes zit. Zo is jou iPhone altijd beschermd. Uiteraard is de koptelefoon uitgang ook vrij. Naast de iPhone sleeve die hierboven beschreven word heeft itZbcause ook iPhone bookcases en iPhone flipcases. Deze iPhone hoesjes hebben als voordeel dat je de telefoon niet uit het hoesje hoeft te halen en dat er ruimte is voor bijvoorbeeld bankpasjes.

Voor welke type iPhone hebben we hoesjes?

itZbcause heeft voor bijna elk type iPhone wel een leren telefoonhoesje. De favoriete op dit moment zijn natuurlijk de iPhone 6 en de iPhone 6 plus hoesjes. Daarnaast hebben we uiteraard ook leren iPhone hoesjes voor de iPhone 4(s) en de iPhone 5(s). Dus wat voor Apple iPhone je ook hebt, itZbcause heeft voor jou een hoesje.

Welk leren iPhone hoesje past bij jou?

itZbcause.nl heeft verschillende soorten lederen iPhone hoesjes, omdat nou eenmaal niemand hetzelfde is. Een ding is zeker, als je een iPhone hoesje van itZbcause wilt, dan moet je van leer houden, want al onze hoesjes zijn gemaakt van een top kwaliteit leer. De ene persoon wilt graag een stoer leren telefoonhoesje, terwijl de ander een chique case wilt om zijn of haar telefoon te beschermen. De iPhone hoesjes van leer zijn duidelijk verschillende designs. waar jou voorkeur naar uit gaat, dat is helemaal aan jezelf. Er is in iedergeval genoeg keuze in lederen iPhone hoesjes.

Waarom zijn onze leren iPhone hoesjes zoals ze zijn?

Toen wij in 2011 begonnen met het maken van leren iPhone hoesjes kwamen wij tot de conclusie dat er veel saaie en zakelijke iPhone hoesjes te koop zijn. Dit wilde wij graag veranderen. Wij wilde graag trendy iPhone hoesjes maken, of hippe iPhone hoesjes. itZbcause.nl komt voor uit een bedrijf dat zich specialiseert in mode-accessoires. Ons idee was om de mode naar leren telefoonhoesjes te brengen. Dus op dit moment zijn zebra prints ontzettend trendy, dus verkopen wij leren iPhone hoesjes met zebra print.
Een ander voorbeeld zijn de studs. Die zie je natuurlijk op alle schoenen, ceintuurs en tassen, daarom hebben wij nu iPhone hoesjes met studs. Zo zijn er nog veel meer situaties te bedenken waarin wij de laastste mode trends ook naar je smartphone hoesje brengen. Onze visie is dan ook dat mensen meerdere iPhone hoesjes hebben, zodat ze deze kunnen matchen met hun outfit.
Je hebt toch ook niet elke dag dezelfde schoenen aan, of elke dag dezelfde tas, dus waarom zou je wel elke dag je telefoon in hetzelfde hoesje stoppen. Tegenwoordig is een iPhone hoesje toch wel het meest gebruikte accessoire, maar nog niet altijd het meest gewaardeerd.

Leren iPhone hoesjes voor alle type iPhone’s

itZbcause heeft op dit moment voor alle type Appel iPhone een leren telefoonhoesje. Dus of je nou een leren iPhone 5 hoesje, een lederen iPhone 4 hoesje of een leren iPhone 3 case zoekt, bij itZbcause.nl kan je er eentje voor jou type vinden. Uiteraard geld dit ook voor alle s modellen die Apple heeft uitgebracht. itZbcause blijft op de hoogte van de modellen die Apple uit brengt en zorgt er zo voor dat jij altijd een leren beschermhoes hebt voor jou type iPhone.

De verschillende leerkwaliteiten van de lederen iPhone cases

itZbcause.nl is bekend geworden door de kwaliteit van het leer. Het meeste leer wat wij gebruiken is Italiaans. Dit is het land van het leer en hier word zonder enige twijfel het mooiste leer ter wereld gemaakt. De reden waarom het leer gebruikt voor deze lederen iPhone cases zo hoog is, is omdat itZbcause onderdeel is van een groot mode concern genaamd Delcourt Fashion. Door de grote omvang van dit bedrijf van itZbcause mee profiteren van de sterke inkoop afspraken die Delcourt Fashion heeft.
Hierdoor kunnen we zorgen dat er iPhone hoesjes te koop zijn van een uitzonderlijke leer kwaliteit, die toch betaalbaar zijn.

Ben jij overtuigd? Klik dan hier om naar de overzichtspagina te gaan.

 

Geen verzendkosten binnen NL Voor 15:00 uur besteld, morgen bezorgd International Shipping Veilige betaalmethoden