itZbcause

Leren iPhone 7 hoesjes

Leren iPhone 7 hoesjes zijn beschikbaar in verschillende modellen. Bijvoorbeeld een bookcase, sleeve, flipcase of backcover. Alle iPhone 7 hoesjes zijn handgemaakt en van een hoogwaardige kwaliteit Italiaans leer. We hebben veel verschillende leersoorten, sommige met print of effen. Klik hieronder om ze allemaal te bekijken.

leren iPhone 5/5s/SE hoesjes

Hieronder vind je onze nieuwste leren iPhone 5 hoesjes. Deze leren telefoonhoesjes zijn gemaakt van een top kwaliteit Italiaans leer.  Naast voor de iPhone 5 zijn deze hoesjes ook geschikt voor de de iPhone 5s en de iPhone SE. Deze Apple telefoons zijn allemaal precies even groot. Klik op onderstaande knop om alle iPhone 5 hoesjes te bekijken.

leren iPhone 6/6s hoesjes

Dit tip toestel van Apple verdient natuurlijk een goede bescherming. Daarom hebben we slimme iPhone 6 hoesjes gemaakt. Deze leren iPhone 6/6s hoesjes zijn een bookcase en hardcase in een.
Naast de slimme hoesjes hebben we ook iPhone 6 sleeves en bookcases. Bekijk deze en alle andere hoesjes voor de iPhone 6 door op onderstaande knop te klikken.

leren iPhone 6/6s plus hoesjes

De iPhone 6 plus is het grootste toestel van Apple. Erg veel glas wat dus snel beschadigd, daarom is het beschermen met een telefoonhoesje extra belangrijk. We hebben verschillende soorten hoesjes. Bookcases en Sleeves. Bookcases zijn handig om je pasjes in mee te nemen, maar het sleeve model is weer veel slanker. Klik hieronder om alle hoesjes te bekijken.