X
Winkelwagen
Totaal
€ 0,00

Onderhoud

Er zit veel liefde, werk en passie in de inkoop van materialen en de productie van onze modellen. Daarom willen wij u informeren over een aantal eigenschappen van de verschillende soorten leer en de juiste zorg, zodat u heel lang van uw product van ItZbcause kunt genieten.

ItZbcause gebruikt hoogwaardig leer die grondig is geselecteerd en op een natuurlijke wijze wordt behandeld. Als gevolg van de natuurlijkheid van het leer zijn eventuele onregelmatigheden (zoals littekens en lichte krassen) mogelijk. Dit is geen gebrek of fout. Leer is een natuurlijk materiaal en elk stuk leer is uniek hausarbeiten kaufen. Onze tassen, hoezen en alle andere accessoires worden met de hand gemaakt en bewerkt!

Tips voor het onderhoud van leren producten:

Vocht kan leiden tot schimmelvorming. Bewaar daarom de lederen items op een koele, droge plaats. Vocht kan op lederen artikelen vlekken veroorzaken. Als een leren voorwerp nat wordt, dep het oppervlak droog met een zachte doek en laat het volledig drogen op een goed geventileerde plaats. U kunt eventueel de artikelen met warme lucht drogen, bijvoorbeeld met een föhn (op 30 cm afstand van het product).

Al uw lederwaren mogen niet worden gereinigd met water, oplosmiddelen of producten die oplosmiddelen bevatten. Bijzondere weersomstandigheden kunnen leiden tot leer dat er een vettig gevoel op hun oppervlak om olieachtige stoffen vrij te laten; een dergelijke residu is gemakkelijk te verwijderen met een warme, droge doek. Laat lederwaren niet een lange periode in fel licht liggen om verkleuring te voorkomen. Niet-behandeld leer heeft de neiging om in de loop van de tijd donkerder te worden.

Geen verzendkosten binnen NL Voor 15:00 uur besteld, morgen bezorgd International Shipping Veilige betaalmethoden