itZbcause

De naam itZbcause komt van ‘it’s because’ oftewel “omdat”. Er is namelijk altijd wel een reden om iets leuks te kopen, voor jezelf of voor iemand anders. Omdat je vrolijk bent, verliefd bent of omdat je het verdiend hebt.

Wie zijn wij?

itZbcause is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in het maken van leren telefoonhoesjes en tablethoezen. Altijd van een premium kwaliteit leer en altijd net even anders dan wat de rest doet.

itZbcause is ontstaan uit Delcourt Fashion, een bedrijf gespecialiseerd in leren accessoires. Delcourt maakt het huismerk voor grootwinkelketens. Dit wilde we met itZbcause anders doen. Namelijk een eigen identiteit en producten maken die we zelf mooi vinden. Maar wel met de kennis in de mode die we over de jaren hebben opgedaan.

We delen nog steeds een kantoor ruimte met Delcourt. Hierdoor kunnen wij gebruik maken van hun expertise in logistiek & inkoop en kunnen wij ons richten op het ontwikkelen van onze producten. Een perfecte samenwerking.

Onze producten

Wij proberen telefoonhoesjes en tablethoezen een onderdeel van je outfit te maken. Modisch, net als je schoenen, armband of ceintuur. Je hoeft dus niet elke dag dezelfde te dragen, maar je wisselt per dag en matched je hoesje met je kleding.

Daarom hebben wij een snel wisselende collectie en brengen we onze modellen alleen in kleine oplagen uit. Meestal betekent uitverkocht dan ook dat dit product niet meer terug gaat komen. Hierdoor blijft het aanbod altijd verrassend.